KONYA / DERBENT - Derbent Çok Programlı Anadolu Lisesi

İLÇE SAĞLIK EKİPLERİ KİŞİSEL BAKIM SEMİNERİ

OKULUMUZ FUTBOL TURNUVA SONUÇLARI BELLİ OLDU

Ock

Okul müdürümüz Mehmet DURSUN, müdür yardımıcımız Merve ERDEM ve 12 İHL sınıfı öğrencileri, hasta olan arkadaşları Zehra ALKAN'ı ziyaret edip ona destek ve moral oldular.

Ock

Okuma Davamız ve Huzurda Buluşalım projeleri kaspsamında okul müdürümüz Mehmet DURSUN, müdür yardımcımız Merve ERDEM, Çocuk Gelişimi öğretmenimiz Fatma ÇİÇEK ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Hakan YAŞAMIŞ eşliğinde Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerimiz ile ilçemizdeki yaşlıları ziyaret edip hasbihal etmeye devam ediyoruz.

Ock

Okuma Davamız ve Huzurda Buluşalım projeleri kaspsamında okul müdürümüz Mehmet DURSUN, müdür yardımcımız Merve ERDEM, Çocuk Gelişimi öğretmenimiz Fatma ÇİÇEK ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Hakan YAŞAMIŞ eşliğinde Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerimiz, ilçemizin en yaşlısı Fati Neneyi ziyaret edip hasbihal ettik.

Ock

Konya merkez vaizi Sayın Mehmet TOKER, okulumuz ziyaret edip öğrencilerimize milli ve manevi değerlerimiz hakkında bir vaaz verdi.

Ock

Veremsiz bir Türkiye için öğrencilerimizi bilinçlendirmek adına Biyoloji öğretmenimiz Dilek KUVVET ve öğrencilerimizin hazırladığı bu güzel pano için teşekkür ederiz.

Ock

Matematik hocalarımız Uğur CESUR ve Fatih KORKMAZ'ın koordine ettiği Bilgi Yarışması ön eleme sınavı yapıldı.

Ara

20-27 Aralık Mehmet Akif Ersoy'u anma haftası kapsamında bu anlamlı  panoyu düzenleyen İngilizce öğretmenimiz Şebnem HIZALANLAR'a teşekkür ederiz.